Houston, we have a problem…

Standaard

Het voelt vreemd, maar vandaag is het toch echt gebeurd. Mijn geweldig mooie boot, de Apollo, heb ik helaas moeten verkopen. De enige reden was uiteraard een verdomd goede: te weinig tijd.
In de afgelopen maanden heb ik maar vier keer kunnen varen en als je dat afzet tegen de maandelijkse kosten, is dat echt te weinig. Ik heb anderhalf jaar gewerkt om de Apollo weer helemaal op te knappen nadat ik er het seizoen daarvoor ook al maanden aan gewerkt had. De Apollo was nog niet helemaal af, maar ik heb er te weinig tijd voor om hier mee door te gaan. Er is een kleine jongen of meid onderweg om ons gezin compleet te maken, dus het zal voorlopig ook niet rustiger worden hier thuis.
ik heb vannacht voor de laatste keer op de boot geslapen en heb een prachtig mooie nacht gehad helemaal alleen met mijn Apollo. Bij het wakker worden dat ik het mooiste uitzicht dat ik me kon wensen. Een mistige omgeving met een opkomende zon over een spiegelglad meer. Een paar uur later was ik geen eigenaar meer van de Apollo en nu is het wennen aan een bootloos bestaan…

  
Een ding is zeker: er komt absoluut een nieuwe Apollo!